фото: pixabay.comВ топ пет попадат позициите на медицинска сестра (110 700

...
фото: pixabay.comВ топ пет попадат позициите на медицинска сестра (110 700
Коментари Харесай

Обявиха най-добре платените професии в САЩ за тази година

фото: pixabay.com

В топ пет попадат позициите на здравна сестра (110 700 $ годишно, изискваща магистърска степен) както и и доктор (206 500 щатски $ годишно).

Разместването може би се дължи на пандемията и нарасналото търсене на този тип експерти.

За първи път от три години позицията софтуерен инженер не е преди всичко за най-хубавите специалности в Съединени американски щати. Зъболекарите също изпадат от топ 5 тази година и към този момент са номер 9 в листата. Това излиза наяве от U.S. News & World Report.

За да се изготви класацията, с изключение на заплащането, се преглеждат и редица други фактори, оценени по канара от 1 до 10, в това число равнища на стрес, вероятности за бъдеща кариера, ниво на безработица и планиран 10-годишен растеж на броя на тези работни места.

Номер едно в класацията е позицията на медицински помощник (средна заплата от 112 260 $ годишно). Необходимото обучение е магистърска степен, написа MarketWatch.

Обикновено в Съединени американски щати и Канада медицинските асистенти са експерти, които диагностицират заболяване, вършат проекти за лекуване, предписват медикаменти и постоянно служат като главен " снабдител " на здравни услуги на пациента. Разместването може би се дължи на пандемията и нарасналото търсене на този тип експерти.

На второ място при най-хубавите специалности към този момент остава софтуерният помощник (средно годишно той взема 107 510 долара). Позицията изисква бакалавърска степен.

В топ пет попадат позициите на здравна сестра (110 700 $ годишно, изискваща магистърска степен) както и и доктор (206 500 щатски $ годишно).

Друга ранглиста за 2020 година на Glassdoor " 50-те най-хубави работни места в Америка " включва инженери, компютърни програмисти, които взимат междинна заплата от 105 240 $ годишно.

Резултатът от Glassdoor се дефинира като се вземат поради три фактора: капацитет за облага (средна годишна съществена заплата), общ рейтинг на задоволеност от работата и брой разкрити работни места.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР